kettlebellHos Flying Yoga Mat er vi et hold bestående af 5 erfarne instruktører, som samlet har mere end 40 års erfaring med yoga i baggagen. Hele vores hold er et dynamisk team bestående er instruktører, som har en stor kendskab og erfaring med yoga og vores andre tilbud og ønsker, at give dig de bedste rammer for, at kunne dyrke yoga og udvikle dig og komme i balance med dig selv.

Nedenfor kan du læse et kort uddrag om vores instruktører og hvad de kan tilbyde hos Flying Yoga Mat:

Lisbeth Schou
Lisbeth er centerets stifter og står får den daglige drift. Lisbeth har mere end 12 års erfaring med yoga og har selv benyttet yoga til, at overkomme barrierer i hendes liv. Lisbeth har i en årrække været instruktør i en række centre og startede sidste år Flying Yoga Mat centeret med ønsket om, at tilbyde noget ekstraordinært til kunderne.

Annette Thomsen
Annette har 10 års erfaring med yoga og har været instruktør rundt omkring i forskellige centre i København. Annette er en af Danmarks førende yogainstruktører og ved siden af arbejdet i centeret er hun ved, at skrive en bog om de erfaringer hun har gjort sig igennem yoga igennem de seneste 10 år.

Michael Thomsen
Michael er Annettes kone og har igennem de sidste 4 år haft erfaringer med yoga. Michael er samtidig fitnessinstruktør og vil også være at finde i fitnesscenteret, hvor han vil ude råd og vejledning samt instruere under diverse holdtræninger.

Peter Virum
Peter har 7 års erfaring med yoga og er også uddannet fysioterapeut. Peter vil være behjælpelig med forskellige forme for yoga og alternative behandlinger og er samtidig tilknyttet fitnesscenteret som vejleder.

Marina Ankersen
Marina har 7 års erfaring med yoga og har arbejdet på en række centre rundt omkring i landet og i udlandet, hvor hun blandet andet har flere års erfaring fra centre i Sverige. Marina er samtidig tilknyttet fitnesscenteret, hvor hun med en baggrund som fitnessinstruktør giver gode råd.

Ud over vores instruktører har vi også en række ansatte til, at lede den daglige gang i centeret.