Flying Yoga Mat er et nystartet yogacenter i centrum af København placeret på det indre Østerbro. Flying Yoga Mat er et center, som tilbyder en stor vifte af forskellige former for yogabehandlinger samt andre behandlinger, hvor du blandt andet har mulighed for, at afprøve terapiformer som fx meditation. Flying Yoga Mat er startet af Lisbeth Schou, som med mere end 12 års erfaring med yoga ønskede, at starte et center for interesserede yogadyrkere i alle aldre, nye som gamle. Lisbeth Schou ønskede, at starte et yogacenter, hvor man stillede brugeren i centrum og tog sig tid til personlig og venlig rådgivning og gav sig tid til, at give kunden den bedste vejledning og hjælp på vejen.

Hos Flying Yoga Mat kan vi tilbyde yoga og forskellige former terapi til alle aldersgrupper og til gæster af alle niveauer. Vi har alt fra begynderhold til dem, som ønsker at starte på yoga helt fra bunden op til erfarne hold, hvor folk der allerede har kendskab til yoga kan komme ind i et trygt fællesskab sammen med andre ligestillede.

Udover at kunne tilbyde yogahold og andre terapiformer, så har vi også et fitnesscenter tilknyttet til centeret, hvor du har mulighed for, at kunne træne og trygge og venlige rammer sammen med andre ligestillede. I centeret tilbyder vi alle de gængse maskiner og apparater som du kender det fra de store kæder til en yderst konkurrencedygtig pris. Hos Flying Yoga Mat kan vi tilbyde alt hvad der kræves af et fitnesscenter og mere til.