fitnesscenterHos Flying Yoga Mat tilbyder vi også et fitnesscenter, hvor vores gæster kan komme og udøve motion på vores forskellige maskiner under kyndig vejledning af vores instruktører, som vil være til rådighed til hjælp og vejledning i centerets åbningstider. Vores fitnesscenter er udstyret med alle de gængse apparater. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner, apparater og vægte som du kender det fra et traditionelt træningscenter og du vil i fitnesscenteret hos Flying Yoga Mat have mulighed for, at træne alt fra konditionstræning til styrketræning. Vi har det samme store udvalg som de gængse træningscentre du kender fra de store kæder rundt omkring i landet og kan tilbyde de samme ting.

Udover at have et stort udvalg af maskiner og forskellige apparater, så tilbyder vi også holdtræning af forskellige arter, hvor du sammen med andre motionister kan dyrke motion i samlet flok og opbygge et fællesskab omkring træningen.

I vores fitnesscenter vil du selvfølgeligt også kunne benytte dig af alle gængse faciliteter som omklædning og bad og som en ekstra bonus har vi også en tilknyttet sauna, som der er fri til afbenyttelse for gæster, som træner i vores center.

Råd og vejledning fra vores mange instruktører

shakerI vores fitnesscenter hos Flying Yoga Mat får du en samlet pakket som du også vil gøre fra de store kommercielle kæder. Hos os får du alle de krævede faciliteter og får samtidig mulighed for, at kunne træne i hyggelige og trygge rammer, hvor du får et personligt islæt og du altid vil kunne få råd og vejledning fra vores mange instruktører, som er til stede når centeret er åbent.

Hvis du er medlem af et af yogaholdende hos Flying Yoga Mat får du samtidig rabat på adgang til træningscenteret. Som medlem af yogaklubben vil adgangen til fitnesscenteret blot være en ekstraudgift på 100 kroner.

For brugere som ikke er medlem af vores yogaklub, men som ønsker at få adgang til vores fitnesscenter har vi en række tilbud. Et standard medlemskab med fri fitness og hold koster 275 kroner månedligt, mens et ’mini’-abonnement, hvor du kan træne frit hver dag indtil kl 16 uden hold koster 150 kroner månedligt.