yoga2Flying Yoga Mat er et nyåbnet yogacenter i midten af København, hvor du som gæt kan få mulighed for, at træne yoga sammen med andre ligestillede i trygge og faste rammer. Ud over yoga tilbyder vi også en række andre behandlinger og et tilknyttet fitnesscenter, så du har mulighed for en komplet pakke ved, at tilmelde dig vores yogacenter.

Yoga en er urgammel træningsmetode, som har opnået en stor popularitet inden for de seneste år. Når du dyrker yoga benytter du dig af hele kroppens potentiale og opnår en samlet helhed i din krop, som er med til at skabe forening i kroppen og give balance, der kan være med til, at forbedre din livskvalitet. Normalt benytter man kun enkelte dele af sin krop af gangen. Ved at dyrke yoga får du det hele med og får skabt en balance i kroppen.

Opnå balance i din krop

Vi tilbyder forskellige typer af hold, hvor du kan dyrke yoga og opnå denne balance i din krop. Vi har en række forskellige hold alt efter hvor erfaren du er og hvor meget du ønsker, at få ud af din yoga. Vi har fx en række begynderhold, hvor vores deltagere bliver sat ind i yoga helt fra bunden af og langsomt bliver udviklet og får mere erfaring. For de mere erfarne har vi også hold, hvor dem som allerede kender principperne i yoga kan træne sammen og i fællesskab være med til, at løfte holdet og forbedre livskvaliteten for alle på holdet.

Yoga er noget alle kan dyrke og vi har en vision om, at vi skal kunne tilbyde yoga til alle som ønsker det. Vi har selv mange års erfaring med yoga og ved hvilke udfordringer der kan være ved, at lære yoga og ønsker, at hjælpe vores kunder igennem sessionerne bedst muligt under trygge forhold. Hos Flying Yoga Mat er det dig som er i centrum og vores målsætning er, at du under vores yoga-sessioner er i trygge hænder og får den nødvendige træning du skal have for, at udvikle dig i det tempo som du ønsker. Yoga er for alle og det afspejler vores center samt ansatte også.